CASETA

management & prensa: hi@hiddentrackrecords.com

 

(CAT) Caseta neix l'any 2013 a la petita localitat de Matadepera, a prop de Barcelona. Dos amics apassionats per la música posen en comú els seus interessos i descobreixen que comparteixen gustos i objectius. Neix llavors un petit projecte musical conformat per tan sols dos membres: Jan Buxeda, encarregat de les composicions i de la veu principal i Josep Duran, actual guitarrista del grup. Encara sense cap nom ni res que defineixi exactament el que tenen entre mans, comencen a donar voltes a la idea de formar una banda. És llavors quan reuneixen a Pol Clavell, ex-baixista, al Xevi Garcia, actual bateria i més tard al Pol Codina, a càrrec avui del piano i dels sintetitzadors.

El nom es tria inspirant-se en la petita caseta de fusta instal·lada al jardí d'un dels amics del Jan, d'on van sortir les primeres borratxeres, discussions, riures, i éssent també el lloc on el Jan Buxeda i el Jan Malgosa (actual encarregat de tot el referent al disseny de la imatge del grup) es tancaven a treballar i a perfilar les primeres cançons de la banda.
A tall d'anècdota dramàtica (tot i que també certament divertida) les fortes ventades de l'hivern de l'any 2015 vàren endur-se a la preciada caseta, dotant al nom del grup de més força i significat. El grup va consolidar-se a nivell comarcal, fixant els primers "bolos" i avançant poc a poc però amb pas ferm cap a la idea de convertir-se en un projecte seriós i amb intencions. Després de tres anys d'activitat i una baixa (el Kiku Llobet, actual baixista del grup, va entrar a formar part de la banda substituïnt al Pol Clavell), l'idea de gravar un primer disc d'una manera professional es va apoderar de la banda. Fou llavors quan va començar un procés de poc més d'un any, en el qual es vàren treballar els temes que conformen el que avui és Naufragi, el primer LP de Caseta.

 

 

(ESP) Caseta nace el año 2013 en la pequeña localidad de Matadepera, cerca de Barcelona. Dos amigos apasionados de la música ponen en común sus intereses y descubren que comparten gustos y objetivos. Nace entonces un pequeño proyecto musical de tan sólo dos miembros: Jan Buxeda, encargado de las composiciones y de la voz principal y Josep Duran, actual guitarrista del grupo. Todavía sin un nombre ni nada que defina exactamente lo que tienen entre manos, empiezan a dar vueltas a la idea de formar una banda. Es entonces cuando reúnen a Pol Clavell, ex-bajista, a Xevi Garcia, actual baterista y más tarde a Pol Codina, a cargo hoy del piano y de los sintetizadores.

El nombre se decide inspirándose en la pequeña casita de madera instalada en el jardín de uno de los amigos de Jan, lugar de dónde salieron las primeras borracheras, discusiones, risas, y siendo también el lugar en dónde Jan Buxeda y Jan Malgosa (actual encargado de todo lo referente al diseño de la imagen del grupo) se encerraban a trabajar y perfilar las primeras canciones de la banda. A corte de anécdota dramática (aunque también ciertamente divertida) los fuertes vientos del invierno del año 2015 se llevaron la preciada casita, dotando al nombre del grupo de más fuerza y significado. El grupo fue consolidándose a nivel comarcal, fijando los primeros bolos y avanzando poco a poco pero con paso firme hacia la idea de convertirse en un proyecto serio y con intenciones. Después de tres años de actividad y una baja (Kiku Llobet, actual bajista del grupo, entró a formar parte de la banda substituyendo a Pol Clavell), la idea de grabar un primer disco de una manera profesional se apoderó de la banda. Fue entonces cuando empezó un proceso de poco más de un año, dónde se trabajaron los temas que conformarían lo que hoy es Naufragi, el primer LP de Caseta.